(Poistunut julkaisusta)

Kappalaisen virka
Tyrnävän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana Tyrnävän seurakunnan kappalaisen virka

Tyrnävä on n. 6000 jäsenen seurakunta Oulun eteläpuolella. Seurakuntaan kuuluu myös Temmeksen kappeliseurakunta. Seurakunnassa on 15 työntekijää ja seurakunta on ikärakenteeltaan yksi Suomen nuorimmista. www.tyrnavanseurakunta.fi

Kappalaisen viran vastuualueena ovat Temmeksen kappeliseurakunta sekä papiston työnjaossa tällä hetkellä diakoniatyö ja lähetystyö. Seurakunnan nuoresta ikärakenteesta johtuen osaaminen kirkon kasvatustyössä katsotaan eduksi. Kahden papin seurakunnassa vastuu jumalanpalveluksista ja toimituksista muodostaa merkittävän osan työtehtävistä.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Virkaan valitulta edellytetään KL 6:33 §:n mukaisen rikosrekisteriotteen ja KL 6:16 §:n mukaisen lääkärintodistuksen (T-lomake) esittämistä. Sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi on liitettävä tuomiokapitulista saatava nimikirjaote. Muita liitteitä ei liitetä. Tehtävässä
voidaan soveltaa 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 29.10.2018 klo 15. Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset toimitetaan KirkkoHR-palvelun kautta.

Lisätietoja antavat kirkkoherra Teemu Isokääntä, p. 044 7372 619, teemu.isokaanta(at)evl.fi sekä pappisasessori Heikki Nissinen, p. 040 5445 132, heikki.nissinen(at)evl.fi.