(Poistunut julkaisusta)

Kappalaisen viransijaisuus
Kannuksen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Kannuksen seurakunnassa on avoinna kappalaisen viransijaisuus ajalle 1.4.–31.12.2018.

Kannuksen ev.lut. seurakunta on 4900 jäsenen seurakunta Kannuksen kaupungissa, Keskipohjanmaalla. Pohjanmaan rata ja tieyhteydet, loistavat mahdollisuudet liikuntaan, päiväkodit ja koulut luovat hyvät puitteen elämälle ja työlle paikkakunnallamme. Työntekijöitä seurakunnassa on 14 ja kahden papinviran lisäksi lehtorilla on teologin koulutus.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kaikki papin työt monipuolisesti. Paikkakunnan yleisilme on nuorekas ja kasteita on vuosittain 60-70. Messu on meille tärkeä ja elämä sen seurakunnan keskellä, jota palvelemme.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601. Sijaisuus edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Sijaisuuteen määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Teologian maisterit otetaan huomioon viransijaisuutta täytettäessä.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 19.2.2018 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta.

HUOM! Papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi omasta tuomiokapitulista saatavan nimikirjaotteen, ei kuitenkaan muita liitteitä.

Lisätiedot: kirkkoherra Erkki Huuki, p. 044 2824 510 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 7555 512. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.