Kappalainen
Nokian seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Nokian seurakunnan kappalaisen virka täytetään 1.9.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Nokian seurakunta toivoo hakijalta näyttöä kannustavista ja aktivoivista vuorovaikutustaidoista ja kehittävästä työotteesta. Hakijan työnäyn toivomme olevan ulospäin suuntautuva seurakunta, joka kutsuu nokialaisia yhteyteensä. Erityisesti nuorten ja työikäisten kohtaaminen on hakijalle merkityksellistä ja luontevaa. Lisäksi arvostamme hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja, työyhteisötaitoja sekä kykyä ja halua rakentaa vahvaa yhteistyötä.

Kappalaisen tehtäviin kuuluu mm. messujen toteuttaminen, kirkolliset toimitukset, sielunhoitotyö, kristillinen kasvatus, rippikoulutyö ja muu seurakuntatyö. Kappalaisen perustyö kattaa seurakuntalaiset vauvasta vaariin. Nykyinen kappalainen on toiminut diakonian työalalla ja hänen vastuulleen on kuulunut myös mm. osallistuminen sairaala- ja laitostyöhön sekä Nokian kaupungin kriisiryhmään. Papiston työnjaosta sovitaan kirkkoherran johdolla.

Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi (KJ 6:10 §). Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä (KJ 6:4 a § 1 mom.). Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Viran palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukaan. Lisäksi voidaan maksaa aikaisemman työkokemuksen perusteella määräytyvää kokemuslisää ja työsuorituksen perusteella määräytyvää suorituslisää.

Lisätietoja antaa: kirkkoherra Lauri Salminen, 050 432 4391, lauri.salminen@evl.fi

Hakuaika päättyy 19.3.2021 klo 15:00 mennessä. Hakemukseen on liitettävä Kirkon nimikirjanote.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää liitteineen osoitteeseen Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Näsilinnankatu 26, 33200 Tampere tai tampere.tuomiokapituli@evl.fi.

Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427079
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nokia, Pirkanmaa, Nokia