(Poistunut julkaisusta)

Kappalainen
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Seinäjoen seurakunnan (alueseurakunta) II kappalaisen viran 15.1.-5.2.2020.

Viran erityisinä vastuualueina ovat diakoniatyö sekä Kirkon keskusteluavun toiminnanjohtajan tehtävät. Jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi tehtävään kuuluu yleistä seurakuntatyötä sekä osallistuminen rippikoulutyöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää ammatillista osaamista, kykyä työalan kehittämiseen ja hyviä yhteistyötaitoja isossa työyhteisössä ja aktiivisesti toimivassa seurakunnassa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan kiinnostusta ja kokemusta sielunhoitotyöstä.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen. Virkaan valitun on esitettävä KL 6:16 § mukainen hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2.momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote, josta ilmenee esteettömyys hakea kappalaisen virkaa.

Hakemukset tulee toimittaa 5.2.2020 kello 15:00 mennessä Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulille sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta (http://rekry.ev.fi/rekry2). Haastattelut tapahtuvat ma 17.2.2020.

Lisätietoja:
johtava kappalainen Liisa Rantala
p. 044 754 8740
liisa.rantala@evl.fi