(Poistunut julkaisusta)

Kappalainen
Riihimäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Riihimäen seurakunnassa on avoinna kappalaisen virka. Puolet viran tehtävistä on rippikoulutyötä ja toinen puoli yleistä seurakuntatyötä. Rippikoulutyöhön kuuluu rippikoulutyön käytännön organisointi (mm. ilmoittautuminen, ryhmäjaot, leiripaikkojen varaus, opettajatiimien kokoaminen), budjettivastuu ja työn kehittäminen. Tällä hetkellä Riihimäellä on 11 rippikouluryhmää vuodessa. Yleisessä seurakuntatyössä työ keskittyy kirkollisiin toimituksiin ja jumalanpalveluselämään.

Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi (KJ 6:10 §). Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Sirpa Viherä, 050 524 1739, sirpa.vihera@evl.fi.

Hakuaika päättyy 12.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää liitteineen osoitteeseen Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere tai tampere.tuomiokapituli@evl.fi.

Verkkolomakkeella nimikirjaote liitetään Tehtäväkohtaiset lisätiedot/Liitetiedosto -kohtaan. Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.