(Poistunut julkaisusta)

Kapasiteettipalveluiden asiantuntija - IT-kehitysyksikkö
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme kokenutta konesalikapasiteettipalveluiden asiantuntijaa jatkuvien palveluiden kehitysyksikköömme. Olet mukana kehittämässä Atean omaa palvelutarjontaa. Pääset mukaan kehittämään Atean konesalin kapasiteettipalveluita. Tässä tehtävässä saat vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista.

Sinulla on usean vuoden kokemus palvelin- ja levyjärjestelmien kehittämisestä ja ymmärrät laaja-alaisesti IT-ympäristöjä. Työtehtävistä suoriutuaksesi sinun tulee tuntea modernit virtualisointi alustat ja niiden orkestrointi on sinulle käsitteenä tuttu. Tukenasi on joukko oman osa-alueensa huippuosaajia. Olet aiemmin toiminut vaativissa suunnittelu- tai kehittämistehtävissä.

Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Pidät vaativasta ja monipuolisesta työstä sekä tulet luontevasti toimeen teknisten asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Toimintatapasi on analyyttinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaihin 18.9.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa tiimimme!

”Jatkuvien palveluiden kehitysyksikkömme sijaitsee Vantaalla. Yksikkö kehittää ja tukee Atea Finlandin jatkuvien palveluiden tuotteita, prosesseja ja toimintatapoja. Tiimimme periaatteena on, että kaveria ei jätetä ja annamme aina parhaamme. Meillä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja avoimuutta. Hyvä yhteishenki ja huumori ovat tiimimme kantavia voimia. Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 664 6869 tai pistä mailia osoitteeseen janne.lilja(at)atea.fi!”

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.