(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin virka
Ikaalisten seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

KANTTORIN VIRKA IKAALISTEN SEURAKUNNASSA

Ikaalisten seurakunta hakee osaavaa ja työstään innostusta saavaa kanttoria. Tulevina vuosina työn painopiste tulee olemaan aiempaa enemmän yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistamisessa. Ikaalisten seurakunta on hyväksynyt nelivuotiskaudeksi 2019-2022 strategian, jonka kantavia periaatteita ovat: yhteisöllisyys, osallisuus, arjessa läsnä, rohkeus ja laaja yhteistyö. Haemme siis musiikin osaajaa, jolla on innostusta ja osaamista toimia yhdessä eri-ikäisten ja -tasoisten musiikin harrastajien kanssa. Erityisesti arvostamme kokemusta musiikkityöstä lasten ja nuorten parissa. Kanttorin virka on tehtävänkuvaltaan laaja ja se edellyttää vahvaa musiikillista ammattitaitoa ja monenlaisen musiikin käyttöä seurakuntalaisten palvelemisessa. Odotamme innostusta ja osaamista ns. rytmimusiikista perinteisen kirkkomusiikin rinnalla. Arvostamme myös palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia yhteistyössä seurakunnan eri työalojen kanssa.

Virkaan hakijalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto eli kyse on ns. B-kanttorin virka. Palkkaus on vaativuusryhmä 601 mukaan. Hakuaika päättyy 21.8.2020 klo 15.00. Haastattelut pidetään ja näytteet soitto- ja laulutaidosta annetaan 27.8.2020. Työsuhde alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Virka täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen juha.aila@evl.fi tai postitse osoitteseen: Ikaalisten srk, Vanha Tampereentie 6, 39500 Ikaalinen. Kuoreen merkintä "kanttorin virka".

Hakemuksessa huomioitavaa:
1) Kuvaile kutsumustasi kanttorin tehtävään
2) Ikaalisten seurakunnassa on perinteinen kirkkokuoro. Millaisilla periaatteilla toimintaa tulisi sinun mielestäsi toteuttaa ja kehittää?
3) Liitä hakemukseen kuvaus konfirmaatiomessun musiikin suunnittelu- ja toteutusprosessista