(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin virka
Askolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Vireässä ja kauniissa maalaisseurakunnassa Porvoonjoen varrella on n. 3720 jäsentä ja 11 työntekijää. Lapsi- ja nuorisotyö on vilkasta ja seurakunta on verkostoitunut alueella hyvin. Seurakunnassa on kirkkokuoro, joka on aikuistoiminnan vahva toimija. Askolan seurakunnalla on kirkko ja rukoushuone sekä siunauskappeli. Työlle on hyvät puitteet ja resurssit.

Kanttorin virkoja on yksi ja esimiehenä toimii kirkkoherra. Työnkuva on laaja ja monipuolinen. Kanttorin tehtäviin kuuluu jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja hartauselämän musiikin sekä kuorotoiminnan hoitaminen. Musiikkikasvatuksella eri ikäisten parissa on tärkeä osa.

Odotamme valittavalta kanttorilta vahvaa seurakuntatyön näkyä, monipuolista musiikin osaamista, joustavuutta sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Virka täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka edellyttää Kirkkohallituksen päätöksen mukaisesti ylempää korkeakoulkututkintoa. Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävä kuuluu KirVESTES vaativuusryhmään 601, jonka peruspalkka on 2831,73€. Oman auton käyttö helpottaa viranhoitoa laajassa maalaiskunnassa. Tehtävään valitun on osoitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain 2002/504 mukainen rikostaustaote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää ma 2.12. klo 15 mennessä sähköpostitse antti.kupiainen@evl.fi tai postitse Askolan seurakunta, Askolantie 23, 07500 Askola (suosittelemme sähköpostihakua postilakon mahdollisen jatkumisen vuoksi). Haastattelut ja musiikilliset näytteet järjestetään Askolan kirkossa to 12.12. ja päätös valittavasta henkilöstä pyritään tekemään ennen joulua.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Antti Kupiainen, p. 0400 199839, antti.kupiainen@evl.fi (poissa 19.-24.11.) ja www.askolanseurakunta.fi