(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin virka
Ylitornion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Ylitornion seurakunnan ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävän kanttorin virka 15.10.2018 alkaen

Tule töihin meille Tornionjokilaaksoon!  Vaarojen reunustamalle, rehevälle Tornionlaaksolle leimaa-antavia piirteitä ovat vapaana virtaava, tuntureilta alkunsa saava Tornionjoki ja rajanaapuruus Ruotsin kanssa. Tornionlaakson asutus on nykyäänkin suureksi osaksi suomensyntyistä ja -kielistä. Molemmin puolin rajaa puhutaan pääkielten ohella myös ainutlaatuista ruotsin- ja suomenkielistä vaikutteita saanutta meän-kieltä. Ylitorniolla koet kaikki neljä vuodenaikaa kauniin luonnon tarjoamin maustein.

Ylitornion seurakunta on 3500 seurakuntalaisen yhteisö.

Kanttoriksi Tornionjokilaaksoon, Ylitornion seurakuntaan!

Ylitornion seurakunnan kanttorin tehtäviin kuuluvat seurakunnan jumalanpalvelusmusiikki ja kuorotoiminnasta sekä soitinhuollosta vastaaminen.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja monipuolistaa virassasi seurakuntamme musiikillista antia.

Virka täytetään aikaisintaan 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Virkaan vaaditaan ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisäansioksi katsotaan kristillisen nuorisomusiikin osaaminen ja bändisoitinten hallinta. Palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Ennen virkamääräyksen antamista on esitettävä rikosrekisteriote ja todistus terveydentilasta (T-todistus). Virkaan valittavalta edellytetään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista. Virkaa täytettäessä huomioidaan myös valmistuvat musiikinmaisterit sekä c-kanttorin tutkinnon ja kirkkomusiikin ammattitutkinnon suorittaneet.
Virkaan liittyy kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset kanttorin virkaan  on toimitettava Ylitornion seurakuntaan 31.1.2019 mennessä,  osoitteeseen Ylitornion seurakunta, Kanttorin virka, Alkkulanraitti 3, 95600 Ylitornio tai sähköpostitse osoitteeseen matti.salminen@evl.fi.

Lisätietoja virasta antaa kirkkoherra Matti Salminen, puh. 040 550 8246.