(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin virka
Mynämäen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Mynämäen seurakunnassa on haettavana kanttorin virka. Kelpoisuusehtona on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä nk. B-kanttorin virka tai muu piispainkokouksen tai kirkkohallituksen myöntämä vastaava kelpoisuus. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen.

Kanttorin viran kelpoisuuden lisäksi edellytetään Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä, konfirmaatiota sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työnantajalle lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote (RLL 6§). Viran koeaika on 6 kuukautta.

Viran hoitaminen edellyttää:

  1. Hyvää yhteistyökykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ihmissuhdetaitoja ja kykyä kohdata moninaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä
  2. Innostusta kehittää seurakunnan musiikkityötä
  3. Hyvää ja monipuolista soitto- ja laulutaitoa
  4. Kykyä tarttua myös uuteen
  5. Riittäviä tietokoneen käyttötaitoja.
  6. Oman auton käyttöä, koska seurakunta toimii kolmella alueella Karjalassa, Mynämäellä ja Mietoisissa

Haastattelutyöryhmä valitsee hakemusten perusteella työhaastatteluun kutsuttavat. Työhaastattelun yhteydessä hakijan tulee antaa vapaavalintainen, lyhyt soittonäyte uruilla sekä laulaa haastattelutilanteessa ilmoitettava virsi ilman säestystä tai pianolla säestäen.

Virka täytetään 01.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy ke 3.10.2018 klo 12:00.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Mynämäen seurakunta, PL 92, 23101 Mynämäki tai sähköpostilla: tapani.kujala@evl.fi. Lisätietoja antaa kirkkoherra Tapani Kujala p. 044 0303049.