(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin virka
Punkalaitumen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

PUNKALAITUMEN seurakunnassa on haettavana                                                                                                                                 muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä 

Kanttorin virka (nk. C-virka). Virka täytetään 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme pieneen ja pirteään työntekijäjoukkoomme aloitteellista ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka on innostunut  monipuolisesta seurakuntatyöstä ja kuorotoiminnasta.                                                                  

Toivomme musiikkitoimintaa vauvasta vaariin. Arvostamme sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja, valmiuksia työn kehittämiseen työympäristö huomioiden sekä valmiuksia omaan ammatilliseen uusiutumiseen.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 501 mukaan. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Punkalaitumen seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset, kopiot todistuksista ja CV tulee toimittaa 

31.05.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen: Kostilantie 67 31900 Punkalaidun tai sähköpostin liitteenä irina.kaukinen@evl.fi

Hakemusten perusteella valitaan haastateltavat. Haastattelut pidetään 4.6.2018.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Irina Kaukinen, 044 5078990, irina.kaukinen@evl.fi