(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin viransijaisuus
Hollolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Hollolan seurakunnassa on haettavana kanttorin viransijaisuus ajalle 1.8.2019 - 31.5.2020

Hollolan seurakunta on vuoden 2017 alusta tarkoittanut maantieteellisesti hyvin laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu Hämeenkosken, Kärkölän ja Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnat. Kanttorin virka painottuu Kanta-Hollolaan, jossa on noin 14 000 seurakuntalaista ja kaksi muuta kanttoria. Tehtäviä on satunnaisesti myös kappelien alueella.

Kokopäiväinen tehtävä kattaa yhteistyön kaikkien muiden työmuotojen kanssa monipuolisesti perinteisistä kanttorin virkatehtävistä nuorisobändin vetämiseen. Kirkkoja Kanta-Hollolassa on kolme: Hollolan kirkko, Sovituksenkirkko sekä Vesikansan seurakuntakoti. Sovituksenkirkossa on musiikkihuone bändin harjoituksia varten. Kolmen kanttorin tehtäväjaon mukaan sijaisuuteen sisältyy myös konserttijärjestelyt Kanta-Hollolan kirkoissa. Etsimme innostunutta, hyvät vuorovaikutus taidot omaavaa ja innovatiivista työntekijää laaja-alaiseen tehtävään. Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja. Laajassa seurakunnassamme oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona on vähintään muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä pätevyys. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen. Viran sijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Haastatteluun kutsutaan viikolla 30 ja kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun 24.7.2019. Haastattelu sisältää myös musiikkinäytteet: pianolla laulu ja säestys Nuoren seurakunnan veisukirjasta ja uruilla virsi sekä yksi vapaavalintainen urkukappale.

Hakemukset 19.7 klo 15.00 mennessä sähköisesti: sinikka.pitkanen@evl.fi tai postiosoitteella Hollolan seurakunta Sinikka Pitkänen, Keskuskatu 2, 15870 Hollola. Viestin aihekenttään/kuoreen merkintä ”kanttorin sijaisuus”.