(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin viransijaisuus, Ruskeasuo ja Pasila
Helsingin seurakuntayhtymä, Töölön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme nyt kanttorin viransijaista (50%:n työajalla), Ruskeasuon ja Pasilan alueille ajalle 1.3.2020-31.12.2021.
Sijaisuus painottuu alueellisesti Ruskeasuon ja Pasilan alueille, erityisesti uuden kauppakeskus Triplan Fokus-seurakuntatilaan ja sen musiikkitoiminnan kehittämiseen ja toteutukseen. Tämän tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä hallita erilaisia musiikkityylejä ja kokoonpanoja.

Viransijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja monipuolista musiikillista osaamista. Haemme tehtävään oma-aloitteista ja organisointikykyistä kanttoria, jolla on taitoa, kykyä ja halua seurakuntalaisten kohtaamiseen pääkaupunkiseudun moniarvoisessa ja -kulttuurisessa toimintaympäristössä. Arvostamme innostuneisuutta, vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyviä tiimityöskentely-, työyhteisö- ja mediataitoja. Tehtävään kuuluu myös rippikoulutyötä. Odotamme, että tehtävään valittavalla on aito halu kehittää osaltaan Töölön seurakunnan musiikkitoimintaa. Töölön seurakunta tarjoaa tähän hyvät toimintaedellytykset.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Vuosisidonnainen palkanosa ja vuosilomat määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme laadukkaat työterveyspalvelut ja hyvät työvälineet. Seurakunnassa on käytössä hengellisen työn viranhaltijoiden moduulityöaika, ks. KirVesTes 2018-2020, Liite 20. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viransijaisuus tulee ottaa vastaan 1.3.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat musiikkitoiminnan työalavastaava Leena Tiitu, puh. 09 2340 6340, leena.tiitu@evl.fi ja musiikkitoiminnan tiimin sihteeri Pete Vuorio, puh 09 2340 4731, pete.vuorio@evl.fi.

Hakuaika päättyy pe 24.1.2020 klo 16, jolloin hakemusten ansioluetteloineen tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä. Seurakunta kutsuu valintansa mukaan osan hakijoista haastatteluun ja näytteeseen, joiden ajankohta ilmoitetaan kutsun saajille henkilökohtaisesti. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika.