(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin viransijaisuus Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa 1.2.-31.5.2020
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin viransijaisuus. Haemme kanttoria ajalle 1.2.-31.5.2020. Seurakunnassa on kuusi kanttorinvirkaa. Tehtävään kuuluvat erityisesti jumalanpalvelukset sekä toimitukset Tuomiokirkko-Suomenlinnan alueella, mutta tehtäviä on myös seurakuntamme muissa kirkoissa.

Kanttorin työssä tuomiokirkkoseurakunnassa korostuu niin paikallisseurakuntatyö kuin erityistehtävät eri toimijoiden (tuomiokapituli, valtioneuvosto, yliopisto, järjestöt, puolustusvoimat) kanssa. Suuret kirkkomme sekä niiden erilaiset urut edellyttävät viransijaiselta vahvaa osaamista niin liturgisessa kuin solistisessa urkujensoitossa mukaan lukien esilaulutehtävät. Arvostamme kokemusta jumalanpalveluselämän ja toimitusten saralta. Edellytämme laaja-alaista suhtautumista eri musiikkityyleihin mm. toimitusmusiikkien kohdalla sekä hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa teoreettista osaamista ja työkokemusta (Kirkon säädöskokoelma nro 108). Huomioimme siten haussa myös maisteriopintojensa loppuvaiheessa olevat kirkkomusiikin opiskelijat. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Tehtävä on kokoaikainen. Palkkaus KirVESTES vaativuusryhmä 601 mukainen. Lisäksi vuosisidonnaista palkanosaa voidaan maksaa enintään 15% peruspalkasta.

Hakemukset pyydämme sähköisen rekrytointipalvelumme (KirkkoHR) kautta. Hakuaika päättyy ma 9.12. klo 12.00.

Mahdolliset haastattelut ja näytteet pidetään ma 16.12. klo 14 alkaen.

Lisätiedot johtava kirkkomuusikko Anna Pulli-Huomo, p. 050 4542 722, anna.pulli-huomo@evl.fi (tavoitettavissa 27.11.-5.12.)