(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin sijaisuus
Raahen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

Raahen seurakunta hakee kanttorin sijaista välittömästi ja jatkuen 31.5.2019 saakka edellisen viranhaltijan siirtyessä myöhemmin keväällä eläkkeelle. Raahen seurakuntaan kuuluu n. 25 000 seurakuntalaista Raahen kaupungin ja Siikajoen kunnan alueilla. Työyhteisössämme on n. 100 työntekijää, kanttorin virkoja on viisi.

Työyhteisömme toimii matriisiorganisaationa, jolloin esimiehenäsi toimii musiikkityön lähiesimies. Työtehtävät jakaantuvat sekä alue- että työalatyöohjauksen mukaisesti. Sijaisena vastaat normaalien kanttorin töiden lisäksi etenkin Saloisten alueen kuorotoiminnasta sekä jumalanpalveluselämän musiikin suunnittelusta. Tukenasi on sekä musiikkitiimi että Saloisten alueen työntekijät.

Edellytämme sijaiseksi valittavalta hyviä työyhteisötaitoja sekä viranhoitoon tarvittavaa hyvää musiikillista osaamista jumalanpalvelusten-, kirkollisten toimitusten- sekä kuoromusiikin hoitamiseksi. Valitulta vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti. 

Viran vaativuusryhmä on 601. Virka julistetaan myöhemmin avoimeksi. Sijaisuuden täyttämisessä huomioidaan myös AMK-tutkinnon suorittaneet ja epäpätevät hakijat.

 

Sijaisuus täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, laita siis hakemuksesi heti. Tervetuloa Raaheen!