(Poistunut julkaisusta)

Kanttorin sijainen
Hämeenkyrön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme ajalle 1.9.2020-31.5.2021 kanttoria, joka vastaa jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikista. Painotamme kykyä ja intoa lasten ja nuorten musiikkityöhön, rippikoulun musiikinopetukseen, bänditoimintaan sekä kuorojemme johtamiseen. Digimediataidot ovat plussaa.

Edellytämme piispainkokouksen päätöksen mukaisesta ylempää korkeakoulututkintoa (B-kanttori), myös epäpätevät ja valmistuvat otetaan huomioon. Tehtävän vaativuusryhmä on 601. Etsimme vuorovaikutustaitoista osaajaa, joka on sitoutunut kirkon uskoon ja perustehtävään. Työ yhden kanttorin srk:ssa vaatii aloitteellisuutta, itsenäistä otetta ja omaa autoa.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitaan ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen, jonka on esitettävä lapsityössä vaadittava rikosrekisteriote. Hakemuksia odotamme 12.6. klo 15:een mennessä os. Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6, 39100 Hämeenkyrö, kuoreen merkintä ”kanttorin sijainen” tai sähköpostilla: sanna.loikas@evl.fi. Haastattelut viikolla 25. Lisätiedot kanttori Sanna Loikas p. 044 724 8355.