Kanttorin määräaikainen virka
Ylä-Savon seurakuntayhtymä/Iisalmen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Kanttorin määräaikainen virka

Iisalmen seurakunnassa on haettavana määräaikainen ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (B-virka) ajalle 1.5.-31.12.2020.
Seurakuntamme kuuluu Ylä-Savon seurakuntayhtymään. Kanttorin virkoja on kolme: yksi laajaa korkeakoulututkintoa edellyttävä virka sekä kaksi ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää virkaa, joista toiseen haemme määräaikaista viranhaltijaa. Kanttoreiden työnjako sovitaan erikseen työnjakokirjalla. Määräaikaisen kanttorin tehtäviin kuuluvat yleiset kanttorin työt, kuten jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten musiikin hoitaminen. Erityisesti hakijalta toivotaan lasten ja nuorten musiikin tuntemusta sekä kykyä kehittää ja organisoida nuorten ja lasten musiikkitoimintaa (esim. bändit, kuorotoiminta, rippikoulut).
Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen viran vastaanottoa.
Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan, ja viran peruspalkka on 2696,89 euroa. Lisäksi maksetaan kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella.
Virkaa haetaan KirkkoHr:n kautta viimeistään tiistaina 17.3.2020. Hakemuksen pääsee täyttämään osoitteessa www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat. Haastattelut pidetään maanantaina 30.3. klo 13-17.
Lisätietoja antaa johtava kanttori Hannu Virpi, puhelin 044 733 5251.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot