(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Lahden seurakuntayhtymä, Nastolan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Nastolan seurakunnassa on haettavana

Kanttorin virka
1.1.2021 alkaen

Nastolan seurakunta kuuluu Lahden seurakuntayhtymään ja haemme nyt työyhteisöömme kirkon sanomaan sitoutunutta, aktiivista, yhteistyöhaluista ja monipuolista kirkkomuusikkoa, joka tahtoo olla tukemassa Nastolan seurakunnan perustehtävää musiikin keinoin. Virka täytetään toistaiseksi. Seurakunnassa on kaksi ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävää kanttorin virkaa.

Odotamme sinulta kokemusta jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikin toteuttamisesta sekä seurakunnan musiikkitoiminnasta. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme aktiivista, innostunutta ja kehittävää työotetta, it-taitoja sekä kokemusta kaikenikäisten seurakuntalaisten parissa toimimisesta. Työssäsi sinua tulevat tukemaan osaavat tiimiläiset, nuorekas työyhteisö ja lämminhenkiset seurakuntalaiset.

Virka edellyttää kirkkohallituksen päätöksen 135 § 2 mukaista ylempää korkeakoulututkintoa. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme varautumaan haastatteluun viikolla 43.

Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Hakijan tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan valitulta vaaditaan suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää taitoa. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Sähköinen hakemus tulee toimittaa 12.10.2020 klo 12 mennessä täyttämällä osoitteesta www.lahdenseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat löytyvä sähköinen hakulomake.

Tiedustelut

Kirkkoherra Kari Eskelinen puh. 044 719 213 tai sähköposti kari.eskelinen@evl.fi
Kanttori Sannamaria Salli puh. 040 4865 090 tai sähköposti sannamaria.salli@evl.fi