(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kuusamon seurakunnassa on avoinna I kanttorin virka (B-virka). Hakuaika on 13.-31.1.2020.

Virka täytetään 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuusamossa kirkkomusiikki on tärkeä osa seurakunnan toimintaa ja puitteet kanttorin työlle ovat kunnossa. Kuusamon Pyhän Ristin kirkon urut ovat 43-äänikertaiset, kolme sormiota ja ne ovat valmistuneet vuonna 1991, rakentajana Veikko Virtasen urkurakentamo. Rajaseutukirkkomme sijaitsee Pohjois-Kuusamossa, Käylässä (jumalanpalveluksia noin kerran kuussa). Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa.

Virkaan valittavalta henkilöltä odotamme taitoa ja hyvää asennetta jumalanpalveluselämän rikkaaseen musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen, innostavaa ja kehittävää otetta oppimishaluisen Kirkkokuoron sekä perinteitä vaalivan Veteraanimieslaulajien johtamiseen ja näkyä monipuolisen konserttielämän järjestämiseen.

I kanttorin tehtäviin kuuluu seurakunnan urkujen ja pianojen huollon järjestäminen. Muusta työalavastuusta voidaan neuvotella.

Arvostamme tiimiosaamista, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä omassa työyhteisössä että eri toimijoiden kanssa. Kanttoriltamme odotamme valmiuksia ja taitoja kehittää monipuolisesti seurakunnan musiikkielämää. Virassa tarvitaan laaja-alaista hengellisen musiikin hallintaa sekä viestinnällisiä taitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 123 8.12.2015) mukainen ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Virkaan valittavalta vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote.

Haastattelut toteutetaan viikolla 7.

Hakemukset lähetetään Kirkko HR:n kautta, otamme vastaan sähköisiä hakemuksia. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään perjantaina 31.1.2020 klo 16.

Lisätietoja antaa julistusjohtaja Anni Rimpiläinen, p. 040 538 2278 tai kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 3105814.