(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Rautavaaran seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Rautavaaran seurakunnassa on haettavana C-kanttorin vakituinen virka. Seurakunnassa on yksi kanttorin virka ja viran kelpoisuusvaatimus on määritelty kirkon säädöskokoelmassa numero 123, § 4 muuta kirkkohallituksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorin virka.

Työ on kokoaikainen, mutta toimenkuva laaja-alainen. Kanttori vastaa jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien musiikkielämästä. Jokainen seurakunnan viidestä työntekijästä osallistuu töihin aina kiinteistönhoidosta toimistotehtäviin. Kanttorin työviikkoon sisältyy yksi päivä toimistotehtäviä, johon sisältyy myös asiakaspalvelua. Seurakunnassa on toimiva kirkkokuoro, jonka johtajana kanttori toimii. Hakijalta edellytetään yhteistyö- ja sopeutumiskykyä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 502 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemuslisää, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen, sekä hekilökohtaiseen arviointiin perustuvaa suorituslisää. Virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Virassa käytetään kuuden kuukauden pituista koeaikaa. Aloittamispäivämäärästä neuvotellaan.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla juha.luukkonen@evl.fi 31.1.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Juha Luukkonen puh 040 829 6171.