(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Ulvilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Ulvilan seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka.

Ulvilan seurakunnassa on kaksi kanttorin virkaa. Kanttoreiden työnjaosta sovitaan työnjakokirjalla. Kanttorin tehtäviin kuuluu jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten, hartauselämän ja rippikoulujen musiikin hoitaminen. Etsimme monipuolisesti seurakuntatyöhön ja musiikkityön kehittämiseen suuntautunutta, tulevaisuuteen katsovaa kanttoria. Valinnassa otetaan erityisen positiivisena asiana huomioon vahvuus urkujen soitossa ja erilaisten musiikkityylien osaamisessa.

Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut.kirkon jäsen ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Tehtävä kuuluu KirVESTES vaativuusryhmään 601. Koeaika on 6 kk.

Virka täytetään 1.2.2020 alkaen. Hakemus, todistusjäljennökset ja ansioluettelo toimitaan 25.10.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen ulvila.srk@evl.fi tai postiosoitteeseen Ulvilan seurakunta, Pappilantie 7, 28400 Ulvila. Kuoreen merkintä ”kanttorin virka”.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Marianne Känä p. 0447350610, marianne.kana@evl.fi.