(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Helsingin seurakuntayhtymä, Lauttasaaren seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2019

Etsimme seurakunnan musiikillista työtä kehittävää ja seurakunnan toimintaan aktiivisesti ja monipuolisesti osallistuvaa määräaikaista kokopäiväistä kanttoria. Määräaikaisuus alkaa 1.7.2019 tai mahdollisuuksien mukaan ja päättyy 31.12.2020. Kanttorin vastuualueena on seurakunnan kirkkomusiikin kokonaisuudesta vastaaminen ja kehittäminen. Kanttorin tehtäviin kuuluvat seurakunnan jumalanpalvelukset, musiikki ja kuorotoiminnasta sekä soitinhuollosta vastaaminen.

Pätevyysvaatimuksena on laajaa yliopistotutkintoa edellyttävä kanttorin tutkinto.

Kyseessä on määräaikainen virka, koska Lauttasaaren kirkkorakennus menee peruskorjaukseen syksyllä 2019. Peruskorjauksen aikana seurakunnan toiminta tapahtuu erityisen paljon kirkkorakennuksen ulkopuolella erilaisissa toimintatiloissa ja -ympäristöissä. Seurakunnan on tarkoitus jalkautua jo olemassa oleviin seurakunnan alueella järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Edellytämme kirkkomuusikolta monipuolista soittotaitoa. Työssä tarvitaan kykyä ja halua toimia osana työyhteisöä. Arvostamme sosiaalisuutta ja yhteistyökykyisyyttä sekä taitoa järjestää laaja-alaisen musiikin avulla erilaisia yhteisöllisiä tilanteita kokeilemalla erilaisia käytäntöjä tavoittaaksemme niitä seurakuntalaisia, joita tällä hetkellä emme tavoita.

Viran palkkaus määräytyy kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 602 mukaan. Koeaika 6 kuukautta.

Hakuaika loppuu keskiviikkona 5.6. klo 12.00.

Osa hakijoista kutsutaan koesoittoon ja haastatteluun.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Yhteydenotot ja tiedustelut kirkkoherra Juha Rintamäeltä sähköpostitse juha.rintamaki@evl.fi.