(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Kauhavan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2019

Kauhavan seurakunnassa on avoinna ylemmän korkeakoulututkinnon edellyttävä kanttorin virka

Kauhavan seurakunta on toiminnallisesti vireä 13.700 jäsenen yhteisö Etelä-Pohjanmaalla. Seurakunnassa on neljä kirkkoa ja kolme kanttoria. Kanttorit työskentelevät koko seurakunnan alueella. Nyt täytettävässä virassa virkapaikka on Ylihärmässä.

Kanttorin tehtävänkuvaan kuuluvat jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, kuorojen ja musiikkiryhmien johtaminen, musiikkikasvatuksen perustehtävät sekä luonnollisesti soittimista huolehtiminen. Kanttorit toimivat työn suunnittelussa yhteistyössä keskenään. Täytettävän viran vastuualueina ovat Ylihärmän ja Kortesjärven kappeliseurakunnat.

Odotamme hakijalta:

-          monipuolista kirkkomusiikin osaamista

-          selkeää sitoutumista kirkon perustehtävään

-          yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja

-          tiimityöskentelyn taitoja

Viran kelpoisuusvaatimuksena on piispainkokouksen ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävän kanttorinviran tutkinto. Rekrytoinnissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työt alkavat 1.8.2019. Valituksi tulevan hakijan tulee osallistua haastatteluun, jonka ajankohta sovitaan myöhemmin. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä ruotsin kielen tyydyttävää osaamista. Hänen tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6 § 13). Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä KL 6 § 33:n mukainen rikosrekisteriote. Hakuaika päättyy 18.4.2019 klo 14.00. 

Lisätietoja kanttori Heli Turpela 050 5633910 ja kirkkoherra Jyrki Jormakka 040 5057415