(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Sinä C-kanttorin pätevyyden omaava tai ammattiin kohta valmistuva henkilö.

Olisitko halukas testaamaan taitojasi ja oppimaan kanttorin työtä hyvässä kollegojen tiimissä ja laulavassa seurakunnassa? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä
Kuusamon seurakunnassa on haettavana C-kanttorin viransijaisuus ajalle 1.5.2019 - 31.5.2020 (tai sopimuksen mukaan).
Hakuaika tehtävään on 25.2. - 17.3.2019.

Kuusamossa kirkkomusiikki on tärkeä osa seurakunnan toimintaa ja puitteet kanttorin työlle ovat kunnossa. Myös työyhteisössä musiikki on keskeisellä sijalla.

Kuusamon Pyhän Ristin kirkon urut ovat 43-äänikertaiset, kolme sormiota ja ne ovat valmistuneet vuonna 1991, rakentajana Veikko Virtasen urkurakentamo. Rajaseutukirkkomme sijaitsee Pohjois-Kuusamossa, Käylässä (jumalanpalveluksia noin kerran kuussa). Seurakunnassamme on kolme kanttorin virkaa.

C-kanttorin viransijaiselta toivomme pätevyyttä tehtävään tai jo pitkälle edenneitä alan opintoja. Etsimme kanttoritiimiimme yhteistyökykyistä, mielellään monipuolisen musiikillisen osaamisen omaavaa henkilöä. C-kanttorin tehtäviin kuuluvat erityisesti messut ja kirkolliset toimitukset. Toivomme, että virkaan valittava henkilö voisi myös johtaa kuoroa ja vastata messubändin toiminnasta.

Viransijaisuuteen valittavalta henkilöltä vaaditaan lääkärintodistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote.
Koeaika on 2 kk. Hakijan tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen. Palkkaus pätevyyskriteerit täyttävälle vaativuusryhmä 503 mukaan.

Hakemukset lähetetään Kirkko HR:n kautta, otamme vastaan sähköisiä hakemuksia. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 17.3.2019 klo 16.00.
Lisätietoja antaa viikoilla 9 ja 11 julistusjohtaja Anni Rimpiläinen, p. 040 538 2278 tai kirkkoherra Taina Manninen, p. 050 3105814.