Kanttori
Iitin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Iitin seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä

KANTTORIN VIRKA (ns. B-virka).

Myös muun piispainkokouksen hyväksymän kanttoritutkinnon suorittaneet hakijat huomioidaan. Hakemukset liitteineen (CV, työ- ja tutkintotodistukset) on osoitettava 22.2.2019 klo 15.30 mennessä Iitin seurakuntaan osoitteella Eerolantie 1, 47400 Kausala, tai sähköpostitse mikko.pelkonen@evl.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Hakijan tulee olla valmis saapumaan haastatteluun, erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Virka täytetään 1.7.2019 ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä ruotsin kielen tyydyttävää osaamista. Hänen tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6 § 13). Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta, sekä KL 6 § 33:n mukainen rikosrekisteriote. Kanttorin vaalin toimittaa kirkkovaltuusto.

Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 601 vähimmäispalkka korotettuna 100 eurolla. Viran johtosääntö on luettavissa seurakunnan kotisivuilla. Iitin seurakunnan kanttorin tulee kyetä itsenäiseen suunnitteluun ja monipuoliseen työskentelyyn. Arvostamme sitoutumista kirkon perustehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä valmiuksia johtaa ja perustaa myös uusia musiikkiryhmiä. Valittavalla tulee olla mahdollisuus käyttää työssään omaa autoa.

Tarkempia tietoja kirkkoherra Mikko Pelkonen, puh. 050 3871640, email. mikko.pelkonen@evl.fi.

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226372
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Iitin seurakunta, Eerolantie 1, 47400 Kausala
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Kymenlaakso