(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Tampereen tuomiokirkkoseurakunta etsii energiseen ja osaavaan kirkkomuusikkotiimiin

KANTTORIA

Aiemmissa hauissa emme ole löytäneet etsimäämme, joten paikka on uudelleen avoinna.
Edellytämme vankkaa perusmusikaalisuutta, ylempää korkeakoulututkintoa ja painotamme erityisesti yksinlaulua sekä kuoronjohtoa.
Arvostamme aktiivisuutta ja halua kehittää ja kehittyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme näköalapaikan kirkkomusiikkiin ison kaupungin keskustassa, sopimuksen mukaisen palkan (KirVESTES vaativuusryhmä 601) ja kuusihenkisen kirkkomusiikkitiimin tuen.
Työn puitteina ovat Tampereen keskustan viisi hienoa kirkkoa, monipuolinen musiikkielämä ja keskeisenä sisältönä musiikin toteuttaminen seurakuntalaisten iloissa ja surussa.

Jos kiinnostuit ja et pelkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niin laita hakemuksesi tulemaan viimeisään 19.10.2018 Liitä mukaan pätevyyden osoittavat todistukset sekä opintorekisteriote tai vastaava selvitys suoritetuista opinnoista sekä muut mahdolliset taidoista ja kokemuksesta kertovat liitteet. Pakkaa kaikki yhdeksi zip-tiedostoksi ja liitä sähköiseen hakemukseen kohtaan "liitä ansioluettelosi".

Ja vielä virallisesti: Virkaan valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen hallintaa sekä vähintään tyydyttävää ruotsinkielen taitoa sekä sujuvaa ATK-osaamista Kanttorin on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista seurakuntayhtymän työterveyslääkärin hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen (kirkon säädöskokoelma 123/2015) mukainen kelpoisuus.
Virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: johtava kanttori Osmo Honkanen, p. 040 804 87 30 tai osmo.honkanen@evl.fi