(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Iitin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Iitin seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä

KANTTORIN VIRKA (ns. B-virka).

Myös muun piispainkokouksen hyväksymän kanttoritutkinnon suorittaneet hakijat huomioidaan. Hakemukset liitteineen (CV, työ- ja tutkintotodistukset) on osoitettava 4.4.2018 klo 15.30 mennessä Iitin seurakuntaan osoitteella Eerolantie 1, 47400 Kausala, tai sähköpostitse mikko.pelkonen@evl.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Hakijan tulee olla valmis saapumaan haastatteluun, erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Virka täytetään 1.9.2018 ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hänen tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6 § 13). Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta, sekä KL 6 § 33:n mukainen rikosrekisteriote. Kanttorin vaalin toimittaa kirkkovaltuusto.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Viran johtosääntö on luettavissa seurakunnan kotisivuilla. Iitin seurakunnan kanttorin tulee kyetä itsenäiseen suunnitteluun ja monipuoliseen työskentelyyn. Arvostamme sitoutumista kirkon perustehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä valmiuksia johtaa ja perustaa myös uusia musiikkiryhmiä. Valittavalla tulee olla mahdollisuus käyttää työssään omaa autoa.

Tarkempia tietoja kirkkoherra Mikko Pelkonen, puh. 050 3871640, email. mikko.pelkonen@evl.fi.