(Poistunut julkaisusta)

Kanttori
Mänttä-Vilppulan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018

Mänttä-Vilppulan seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä

KANTTORIN VIRKA

Mänttä-Vilppula on Ylä-Pirkanmaalla sijaitseva 10 000 asukkaan taidekaupunki, jossa luovuus kukoistaa taiteen, kulttuurin ja musiikin saralla. Kanttorinvirka taidekaupungin seurakunnassa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monipuolisen musiikkielämän toteuttamiseen.

Pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä ylempi korkeakoulututkinto (ns. B-virka). Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan. Seurakunnassa on kaksi kanttorinvirkaa ja kanttoreiden esimiehenä toimii kirkkoherra.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavalta edellytetään hyviä työyhteisö- ja tiimityöskentelytaitoja, joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, vastuullista työotetta ja vastuunottokykyä, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kokonaisvaltaista ammatillista osaamista ja sitoutumista kirkon perustehtävän toteuttamiseen. Ajokortti ja oma auto ovat viran hoidon kannalta välttämättömät.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote.

Työ alkaa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tiedusteluihin vastaa vs. kirkkoherra Markku Viitala (vuosilomalla 24.2.-4.3.) p. 044 750 3601, sähköposti: markku.viitala@evl.fi

Kirjalliset hakemukset 22.3.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Mänttä-Vilppulan seurakunta, Kirkkoneuvosto, Kirkkokatu 6, 35800 Mänttä tai sähköpostilla osoitteeseen markku.viitala@evl.fi.