(Poistunut julkaisusta)

Kanttori (c-kanttori)
Ylitornion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Ylitornion seurakunnassa on haettavana muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorin virka 1.8.2021 alkaen

Tule töihin meille Tornionjokilaaksoon!  Vaarojen reunustamalle, rehevälle Tornionlaaksolle leimaa-antavia piirteitä ovat vapaana virtaava, tuntureilta alkunsa saava Tornionjoki ja rajanaapuruus Ruotsin kanssa. Tornionlaakson asutus on nykyäänkin suureksi osaksi suomensyntyistä ja -kielistä. Molemmin puolin rajaa puhutaan pääkielten ohella myös ainutlaatuista ruotsin- ja suomenkielistä vaikutteita saanutta meän-kieltä. Ylitorniolla koet kaikki neljä vuodenaikaa kauniin luonnon tarjoamin maustein.

Kanttoriksi Tornionjokilaaksoon, Ylitornion seurakuntaan!

Kanttorin omana vastuualueena on seurakunnan kirkkomusiikin kokonaisuudesta vastaaminen ja kehittäminen. Kanttorin tehtäviin kuuluvat seurakunnan jumalanpalvelukset, musiikki ja kuorotoiminnasta sekä soitinhuollosta vastaaminen. Lisäansioksi katsotaan kristillisen nuorisomusiikin osaaminen ja bändisoitinten hallinta.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 502. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus). Virkaan valittavalta edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Virkaan hakeneita voidaan pyytää haastatteluun. Haastatteluajankohta sovitaan haastatteluun kutsuttavien kanssa erikseen

Hakemukset tulee jättää sähköpostilla 26.2. klo 15 mennessä osoitteeseen matti.salminen@evl.fi