(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijöitä raksalle! (pk-seutu)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Toimenkuva
Haemme keittiökalusteisiin erikoistuneelle asiakkaallemme reippaita kantotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Työkohteet vaihtelevat ja ovat pääsääntöisesti rakennustyömaakohteita. Tästä johtuen työturvakortti on toivottava, mutta pystyt suorittamaan sen nyt myös meidän kauttamme puoleen hintaan!

Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, aikaansaavaa ja motivoitunutta työotetta sekä tarkkuutta. Mikäli olet tämän lisäksi vielä vastuuntuntoinen joukkuepelaaja, saatat olla etsimämme henkilö.
Odotamme sinulta
Emme edellytä tehtävään kokemusta tai koulutusta. Aiempi työkokemusta vastaavista tehtävistä on pelkkää plussaa!

Oikeanlaisella asenteella pääsee pitkälle tässä tehtävässä ja jatkossa sinulla on myös mahdollisuus saada lisävastuuta nokkamiehen roolissa.
Muut tiedot
Työ alkaa maaliskuun alussa 2.3, jonka jälkeen viikottaisia vuoroja on joustavasti tarjolla. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Palkkaus sopimuksen mukaan, rakennusalan TES.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivuillamme www.vmp.fi. Muistathan liittää myös CV:si mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin VMP:n HR-koordinaattorit arkisin klo 9-15 välillä p. 040 307 5100 tai Helsinki@vmp.fi.
Kesto
1-3 kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Niina Blom, helsinki@vmp.fi, 0403075100
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2018 mennessä.