(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijöitä rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Oletko töitä vailla? Haemme Helsingissä sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia kantotöihin. Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, voimaa sekä joustavaa asennetta. Kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi mutta varovasti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työ edellyttää vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä välittävänä HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Kantotyöt tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan sekä saada arvokasta kokemusta työmailla työskentelystä!

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki