Kantotyöntekijöitä kerrostalotyömaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haussa kantotyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle!

Työtehtäviin kuuluu erilaisten tavaroiden kantotyöt rakennustyömailla. Kannettavana on mm. vanereita, lautoja, ikkunoita, ovia jne. Asiakasyrityksellämme on useita kohteita Tampereella ja lähikunnissa, ja vaihtuvien kohteiden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tähän työhön et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, sillä omatoimisella ja tehokkaalla asenteella pärjäät tässä työssä varmasti. Työ on fyysisesti hyvin rankkaa, joten hyvä peruskunto auttaa jaksamaan työssä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia taskussasi, niin kurkkaa avoimet verkkokurssit osoitteesta: ttk-koulutukset.

Työ alkaa sopimuksen mukaan kesällä 2021. Työaika mukavan säännöllinen ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. Meillä voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin HR-tiimi.

Tiesitkö, että yhdellä hakemuksella saat avattua kaikki ovet kerralla! Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, kantaja, rakennusapumies,rakennustyöntekijä, Nokia, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452030
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Nokia, Tampere