Kantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varmaotteisia kantotyöntekijöitä Tampereelle vaihtuviin kohteisiin!

Jos pidät fyysisestä työstä, tämä saattaa olla paikkasi!

Kantotyöntekijän tehtäviin kuuluu pääasiassa parveke-, terassi- ja ikkunalasien kantaminen yhdessä työparin kanssa. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kyseisistä tehtävistä, sillä tärkeimpänä pidämme omatoimista ja huolellista työasennetta! Töitä tehdään rakennustyömailla, joten voimassa oleva työturvallisuuskortti on ainoa vaatimuksemme. Jos et omista korttia, kurkkaa vapaat verkkokurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit .

Työ alkaa kesäkuussa, ja kestää arviolta 3kk ajan. Tämän työkeikan jälkeen Sinun on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan tehtäviin. Työaika on ma-pe klo 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES:n mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan rakennusalalla työskentelyyn luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot hieman tarkemmin itsestäsi ja aiemmista työkokemuksistasi. Tämän jälkeen soita meille ja varaa itsellesi etähaastatteluaika!

Yhteydenotot:

HR-koordinaattori Jasmi Friberg, 040 646 2426

avainsanat: kantaja, kantotyöntekijä, työmaa, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361280
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere