(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2020

Oletko reipas ja sisukas tekijä vailla töitä? Tule kartuttamaan työkokemustasi kantotyöntekijänä WorkPowerin leivissä!

Etsimme reippaita, raavaita ja ripeitä työntekijöitä työmaiden kantotöihin. Kannettavana työmailla on esimerkiksi parvekelaseja, ikkunoita ja ovia, vanereita, lautoja sekä muita rakennustyömaan tarvikkeita. Hyvä fyysinen kunto ja sinnikäs asenne ovat tässä työssä menestymisen avain. Aikaisempaa kokemusta ei siis pakolla ei tarvita, asenne on ratkaiseva! Työturvallisuuskortti on työmailla pakollinen ja työllistymisen edellytys. 

Työaika rakennusalalla on pääosin arkisin 7-15.30. Meidän kauttamme sinun on kuitenkin mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti oman tilanteesi mukaan. Tämän työkeikan jälkeen sinun on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan tehtäviin.

WorkPower on toiminut alalla jo 2003 vuodesta asti, eli pian jo kaksi vuosikymmentä! Meidän työntekijänä saat käyttöösi työhön sopivat työturvallisuusvarusteet, tukea työsuhteesi asioihin asiansa osaavalta rakennustiimiltä ja kilpailukykyisen palkan oman kokemuksesi ja rakennusalan TES mukaan. Olethan meihin yhteydessä niin jutellaan lisää!

Mikäli olet uusia työelämän tuulia vailla ja kantomiehen pesti kiinnostaa, jätä hakemuksesi jo pian! Kysymyksiin ja mietteisiin vastaa HR-koordinaattorimme Jasmi ja Jenna.

Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Jenna Rantanen, p. 040 667 9544

Avainsanat: kantotyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere.