(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Oletko reipas ja sisukkaalla asenteella varustettu tekijä vailla töitä? Tule kartuttamaan työkokemustasi kantotyöntekijänä!

Asiakkaamme tarvitsee työntekijöitä työmaiden kantotöihin. Kannettavana työmailla on esimerkiksi parvekelaseja, ikkunoita ja ovia, vanereita, lautoja sekä muita rakennustyömaan tarvikkeita. Hyvä fyysinen kunto ja sinnikäs asenne ovat tässä työssä plussaa. Työturvallisuuskortti on työmailla pakollinen ja työllistymisen edellytys. Aikaisempaa kokemusta kyseisestä ei tarvita, asenne on ratkaiseva!

Työaika rakennusalalla on pääosin arkisin 7-15.30. Meidän kauttamme sinun on kuitenkin mahdollista työskennellä myös osa-aikaisesti oman tilanteesi mukaan. Tämän työkeikan jälkeen sinun on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan tehtäviin.

WorkPowerin toimistolta saat käyttöösi työhön sopivat työturvallisuusvarusteet. Palkan työstäsi maksamme rakennusalan TES:n mukaan. Toimistollamme työsuhteesi asioita hoitaa rento ja osaava rakennustiimi. Olethan meihin yhteydessä niin jutellaan lisää!

Yhteydenotot:

HR-koordinaattori Jasmi Friberg, 040 646 2426, jasmi.friberg@workpower.fi

HR-koordinaattori Jenna Rantanen, 040 667 9544, jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: kantotyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere.