(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Oletko urheilullinen ja haluaisit hyödyntää sitä työssäsi?

Haussa kantotyöntekijöitä Tampereelle ja lähikuntiin!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme kerrostalotyömaille vahvoja kantotyöntekijöitä. Työ sisältää pääasiassa tavaroiden kantoa työmaalla, mutta osaamisen ja halukkuuden mukaan sinulla on mahdollisuus tehdä myös muita avustavia rakennusalan työtehtäviä. Toivomme sinulta ripeää työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Työt sijoittuvat pääasiassa ma-pe klo 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai lisätöitä etsivälle, sillä työpäivät ovat mahdollista sopia toiveidesi mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10 vuotta. Saat käyttöösi WorkPowerin työsuhde-edut sekä laadukkaat ja kestävät työturvallisuusvarusteet koko työsuhteesi ajaksi.

Kiinnostuitko? Lähetä aikailematta hakemuksesi tai soita haastatteluaikaa suoraan Jasmilta, p. 040 646 2426. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Nähdään haastattelussa!

Avainsanat: kantotyöntekijä, kantaja, tampere, pirkanmaa