(Poistunut julkaisusta)

Kantotyöntekijä rakennustyömaalle, keikkatyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme kantotyöntekijöitä asiakasyrityksemme rakennustyömaille Tampereen alueelle.

Työ sisältää pääasiassa tavaroiden kantoa työmaalla, mutta osaamisen ja halukkuuden mukaan mahdollisuus tehdä myös muita avustavia rakennusalan työtehtäviä, kuten purkutöitä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä tiimityötaitoja. 

Työt sijoittuvat pääasiassa ma-pe klo 7-15.30. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai lisätöitä etsivälle, sillä työpäivät on mahdollista sopia toiveiden mukaan. Työn edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa fyysinen kunto kehittyy! Työpäivät on sovittavissa joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan ja meiltä saat käyttöösi laadukkaat työvaattet. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla. Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä meihin niin sovitaan aika, että tulet käymään toimistollamme.

Lisätietoja tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825 / juuli.friberg@workpower.fi

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, rakennus