(Poistunut julkaisusta)

Kantomies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakasyritystemme työmaille Jyväskylän alueelle kantomiehiä työmaiden tavaroiden ja materiaalien siirtoon. Mahdollisuus tehdä myös muita avustavia tehtäviä työmaalla.

Tarjolla mahdollisuus päästä kehittämään rakennusalan osaamista monipuolisissa työmaakohteissa. Töitä on hakijan toiveiden mukaan mahdollisuus tehdä pätkissä tai pidempiaikaisesti.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Aikaisempi kokemus rakennuksilta tai muusta fyysisestä työstä katsotaan eduksi, ei kuitenkaan välttämätöntä!

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. (www.tyoturvallisuuskortti.fi -sivuilta löytyy korttikurssit, mikäli sinulla ei korttia vielä ole).

Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Lisätiedot tarvittaessa;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi