(Poistunut julkaisusta)

Kantomies rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyritystemme työmaille Jyväskylän alueelle kantomiehiä työmaiden tavaroiden ja materiaalien siirtoon. Mahdollisuus tehdä myös muita avustavia tehtäviä työmaalla. Tähän työhön et tarvitse aiempaa kokemusta, reipas asenne ja tekevät riittävät!

Tarjolla mahdollisuus päästä kehittämään rakennusalan osaamista monipuolisissa työmaakohteissa. Töitä on hakijan toiveiden mukaan mahdollisuus tehdä pätkissä tai pidempiaikaisesti.

Toivomme sinulta joustavuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tähän työhön et tarvitse aiempaa kokemusta, reipas asenne ja tekevät kädet riittävät!

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. (www.tyoturvallisuuskortti.fi -sivuilta löytyy korttikurssit, mikäli sinulla ei korttia vielä ole).

Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Lisätietoja tehtävästä;

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi  / 045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR Trainee

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445