(Poistunut julkaisusta)

Kantomiehiä Novartin kalustekannoille!
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Novart Oy
Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet.
Toimenkuva
Nautitko fyysisestä työstä? Viihdytkö vaihtelevissa työympäristöissä? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen missä ja milloin olet töissä? Onko sinulla työturvakortti jo valmiiksi tai olet suunnitellut hankkivasi sellaisen? Jos vastasit edellä kysyttyihin asioihin kyllä, niin meillä on sinulle sopivia töitä tarjolla! Etsimme kantajia keikkaluontoiseen työhön rakennustyömaille. Työ sijoittuu arkisin 7-15 välille ja kohteet sijaitsevat PK-seudulla.
Odotamme sinulta
Tämä työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta vaan hakusessa on hyvän asenteen ja fyysisen kunnon omaavia kavereita!
Koulutus ja työkokemus
Työ vaatii työturvakortin. Jos sinulta ei sitä ennestään löydy, voimme järjestää sinulle sen koulutuksen kunhan sitoudut tekemään viisi työturvakortin vaativaa keikkaa meidän kauttamme.
Muut tiedot
Täytä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Kantomiehiä Novartin kalustekannoille!, mikäli koet, että tämän tyyppinen työskentely sopisi juuri sinulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston Hr-assistentti Olli Nyman arkisin klo. 9-15 numerosta 050 443 2915
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.