Kantaorientoitunut .NET-kehittäjä, Qalmari
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Haluaisitko työskennellä osana rentoa, tiivistä ja toisiaan tukevaa asiantuntijaorganisaatiota? Etsimme nyt kokenutta kantaorientoitunutta .NET-kehittäjää mielenkiintoisen projektin pariin asiakasyrityksellemme Qalmarille. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta .NETista, etkä säikähdä tietokantoja, jatka lukemista ja hae paikkaa pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan timantin löydyttyä!
KUVAUS
Qalmari tarjoaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisia IT-resursseja pienempiin ja suurempiin projekteihin. Tässä roolissa ensimmäinen projektisi on taloushallintojärjestelmän uudistaminen. Myöhempiin projekteihin pääset itse vaikuttamaan, sillä ne määräytyvät pitkälti osaamisesi ja intohimosi mukaisesti.

Tarjoamme


* Mukavan ja asiantuntevan tiimin ympärille
* Henkilökohtaisen mentorin tukemaan urakehitystäsi
* Mielenkiintoiset ja monipuoliset projektit oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Ensimmäinen projektisi on kansainvälisen asiakkaan taloushallintojärjestelmän uudistaminen. Jatkossa projektit vaihtelevat taitojesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Vahva .NET-osaaminen
* Kykyä tulkita Transact-SQL-koodia
* Perusymmärrys ASP.NET MVC ja Entity Frameworkista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme osaamisen seuraavista teknologioista: Kendo UI, jQuery.

Etsimämme henkilö on


* Ratkaisukeskeinen
* Oma-aloitteinen
* Teknologia- ja rutiiniorientoitunut
* Oppimis- ja kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen
* Sijainti: Turku, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Qalmari IT Services on rento ja moderni IT talo senior-tason osaajille. Yritys tarjoaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisia IT-resursseja erilaisiin pienempiin ja suurempiin projekteihin. Qalmari koostuu tiiviistä 20 hengen työyhteisöstä, jossa jokainen pääsee keskittymään ydinosaamiseensa ja halutessaan laajentamaan osaamistaan asiantuntevien kollegoiden opastuksella.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550055
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku