(Poistunut julkaisusta)

Kantajia/Muuttotyöntekijöitä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019
Jäitkö ilman kesätyöpaikkaa? Etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn tai opiskelujesi oheen? Haluatko aktiivisen työn, jossa sinun ei tarvitse istua sisällä toimistossa koko päivää? Miltä kuulostaisi työ, jossa työpäivät saat valita itse?

Haemme reippaita ja täsmällisiä muutto- sekä keikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Sinun ei tarvitse työskennellä vain yhdellä asiakkaalla, vaan tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monilla eri asiakkaillamme. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja huomattava enemmistö keikoista tehdään Helsingin sisällä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen osa-aikainen työ tai opiskelu eivät ole ongelma.
Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyisiin aamu- tai iltapäivän pyrähdyksiin. Sinä valitset keikat, jotka haluat tehdä! Palkka rapsahtaa aina viikoittain tilillesi, minkä ansioista voit nauttia kesän riennoista ilman rahahuolia.

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.
Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme.
Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00. puh. 09 6844 3122 ja 09 6844 3124.