Kantajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reippaita, oma-aloitteisia ja hyvän asenteen omaavia rakennusaputyöntekijöitä kantotöihin. Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Tässä on mahdollisuutesi päästä tutustumaan rakennusalaan ja erilaisiin työkohteisiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja voimaa, sillä kannettava materiaali voi olla painavaa. Kantokeikoilla on työskenneltävä tehokkaasti mutta turvallisesti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta toimit hienosti myös tiimissä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ja oma motivaatio ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua ja voivat sijaita julkisten liikenneyhteyksien ulkopuolella. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla edellyttää täysi-ikäisyyttä ja vähintään hyvää suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö tähän hommaan, lähetä reippaasti hakemusta meille päin. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. Palkkaus työssä on rakennusalan TES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426146
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa