(Poistunut julkaisusta)

Kantajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haemme pääkaupunkiseudulla keikkaluonteiseen työhön luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia kantotöihin. Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Tässä on mahdollisuutesi päästä tutustumaan rakennusalaan ja erilaisiin työkohteisiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja voimaa, sillä kannettava materiaali voi olla painavaa. Tässä työssä tarvitset ahkeraa, omatoimista, joustavaa asennetta! Kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi, mutta varovasti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla edellyttää täysi-ikäisyyttä ja suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. 

Tarjoamme sinulle:
Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle iloisen HR-tiimi tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään! Kantotyöt tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan sekä saada arvokasta kokemusta työmailla työskentelystä! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa