(Poistunut julkaisusta)

Kantajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme pääkaupunkiseudulla keikkaluonteiseen työhön luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia kantotöihin.  Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Tässä on mahdollisuutesi päästä tutustumaan rakennusalaan ja erilaisiin työkohteisiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja voimaa, sillä kannettava materiaali voi olla painavaa. Kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi mutta varovasti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla edellyttää täysi-ikäisyyttä ja vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. 

Hakuprosessi:
Tarjoamme sinulle mielekkäät ja palkitsevat työtehtävät sekä erittäin mukavat työparit asiakasyrityksemme toimesta. Vaihtuvat työkohteet takaavat sen, että yksikään päivä ei ole tässä työssä täysin samanlainen! Lisäksi saat meiltä koko työsuhteesi ajalle mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Palkkaus määräytyy rakennusalan TES:in ja kokemuksesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa