(Poistunut julkaisusta)

Kantajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia kantotöihin. Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja vaihtelevissa kohteissa. Tässä on mahdollisuutesi päästä tutustumaan rakennusalaan ja erilaisiin työkohteisiin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja voimaa, sillä kannettava materiaali voi olla painavaa. Kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi mutta varovasti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet sijaitsevat vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Työskentely asiakkaidemme rakennustyömailla edellyttää täysi-ikäisyyttä ja vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme, täytä rohkeasti hakemus. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.  

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, kantotyö, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa