(Poistunut julkaisusta)

Kantajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Kiinnostaako rakennusala? Tässä tehtävässä et tarvitse aiempaa kokemusta! Haemme asiakkaidemme Espoossa sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusapumiehiä ja -naisia kantotöihin. Tarjoamme erilaisia kantokeikkoja monipuolisissa ja vaihtelevissa kohteissa. Työ pitää sisällään esimerkiksi lasinkantoa sekä kalusteiden haalausta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, voimaa sekä joustavuutta. Kantokeikoilla on työskenneltävä ripeästi mutta varovasti, joten työtehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkuutta ja huolellisuutta. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. Työ edellyttää vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmailla ovat suomeksi. 

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä välittävänä HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Kantotyöt tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan sekä saada arvokasta kokemusta työmailla työskentelystä!

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, rakennustyöntekijä, kantotyö, kantaja, rakennusala, Espoo