(Poistunut julkaisusta)

Kanta-viestinnän yhteyspäällikkö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee yli 7 000 ammattilaista.


Kela kehittää ja ylläpitää sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisia Kanta-palveluja, joihin kuuluvat mm. Reseptipalvelu, Potilastiedon arkisto ja Sosiaalihuollon asiakastiedon arkisto ja Omakanta (www.kanta.fi). Kelan viestintäyksikkö viestii Kanta-palveluista verkossa, printissä ja sosiaalisessa mediassa sekä erilaisissa tapahtumissa.

 

Haemme viestintäyksikköön Helsingin Töölöön Kanta-viestinnän yhteyspäällikköä 31.12.2020 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Yhteyspäällikkönä vastuullasi on Kanta-palvelujen viestinnän kokonaisuus, sen suunnittelu ja toteutus kansalaisille ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille eri kanavissa. Vastaat päivittäisestä sisällöntuotannosta, johon kuuluu esim. tiedotteita, blogeja, somepostauksia, infograafeja, videoita, uutiskirjeitä ja markkinointiviestintää. Teet tiivistä yhteistyötä kanta.fi-päätoimittajan ja kanta.fi-tuoteomistajan kanssa sekä tarjoat viestinnän tukea Kanta-palvelujen asiantuntijoille. Toimit aktiivisesti Kanta-palveluihin liittyvissä yhteistyöverkostoissa. Osallistut Kelan mediapäivystykseen ja erityisesti Kanta-palvelujen häiriöviestintään. Sinulla on valmius päivystää tarvittaessa myös viikonloppuisin.

 

Olet viestinnän moniosaaja, jolla on kokemusta viestinnän kehittämisestä eri kanavissa ja ymmärrystä myös brändin rakentamisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu toimia verkostoissa. Työskentelet suunnitelmallisesti kiireen keskellä. Sinulla on näyttöjä onnistuneesta viestinnästä muutostilanteissa sekä kykyä kehittää ja luoda uusia toimintatapoja ja viedä niitä käytäntöön. Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi) ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

 

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittyä viestijänä sekä kannustavan ja kokeilevan työyhteisön. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut. Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.9. klo 10-12 viestintäpäällikkö Minna Latvala, puh. 0400 603 341, etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Hae tehtävää 22.9.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.