(Poistunut julkaisusta)

Kanta-viestinnän asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme Kelan viestintäyksikköön Kanta-viestinnän asiantuntijaa 31.12.2021 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään helmikuussa. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, Jyväskylässä tai muulla erikseen sovittavalla paikkakunnalla. Osallistut Kanta-palvelujen viestinnän suunnitteluun ja huolehdit päivittäisestä sisällöntuotannosta. Tuotat esimerkiksi tiedotteita, blogeja ja muita kanta.fi-verkkosisältöjä. Lisäksi laadit some-postauksia, uutiskirjeitä ja markkinointiviestinnän materiaaleja sekä osallistut infografiikan suunnitteluun. 

Tuet Kelan asiantuntijoita viestimään Kanta-palveluista ja huolehdit siitä, että viestinnän sisällöt palvelevat eri kohderyhmiä. Osallistut mediapäivystykseen ja Kanta-palvelujen häiriöviestintään. Työskentelet yhdessä Kanta-viestinnän yhteyspäällikön, kanta.fi-päätoimittajan ja muiden viestinnän asiantuntijoiden kanssa.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos

  • sinulla on kokemusta viestinnän asiantuntijan tehtävistä sekä viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta eri kohderyhmille
  • sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja kykenet kertomaan yksinkertaisesti monimutkaisista asioista
  • hallitset verkkoviestinnän ja sosiaalisen median kanavat sekä kuvankäsittelyn
  • olet oma-aloitteinen ja kannat vastuun kiireisissäkin tilanteissa
  • olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan tuntemuksen ja kokemuksen sosiaalisen median sisältöjen kehittämisestä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja suunnitelmallista työotetta.

Me tarjoamme sinulle

  • haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä viestijänä
  • kannustavan ja kokeilevan työyhteisön 
  • lounasedun ja kattavan työterveyshuollon
  • tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin
  • joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Palkka on kokemuksesta ja osaamisesta riippuen noin 3 700 – 4 000 e/kk. Voit myös esittää palkkatoiveen.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 24.1.2021. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kanta-viestinnän yhteyspäällikkö Minna Rantala pe 8.1. klo 14-16 ja ma 11.1. klo 10-11 ja ke 13.1. klo 9-11, puh. 050 433 3967, minna.j.rantala(a)kela.fi.