(Poistunut julkaisusta)

Kanta-asiakasvastaava
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Oletko valmis innostavaan työhön kanta-asiakasohjelmamme parissa?

Siinä tapauksessa haluamme kuulla  sinusta, innokas, analyyttinen ja markkinointihenkinen ammattilainen, joka etsit uusia haasteita ja haluat ottaa vastuun kanta-asiakasohjelmastamme ja kanta-asiakastiedon hyödyntämisestä Yliopiston Apteekissa.

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä uusien asiakkaiden hankintaan ja nykyisten asiakkaidemme sitoutumiseen. Kehität aktiivisesti syitä tulla ja pysyä kanta-asiakkaana Yliopiston Apteekissa.

Voidaksemme pitää asiakkaamme ja heidän tarpeensa aina toimintamme keskiössä, vastaat myös kanta-asiakastietojen analysoinnista ja hyödyntämisestä liiketoimintamme tarpeiden mukaisesti. Yhteistyössä muun tiimin kanssa kehität markkinointiviestintää kanta-asiakkaillemme.

Tavoitteellisuus ja taloudellisen ajattelut kulmakivet ovat hallussasi ja palat innosta saada tuloksia aikaan.  Työskentelet tiiviissä yhteistyössä apteekkiemme, verkkokauppamme sekä markkinoinnin ja viestinnän tiimien kanssa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on korkeakoulututkinto ja sinulla on kokemusta markkinoinnin projekteista, joista olet vastannut itsenäisesti esim. vähittäiskaupan tai muun ketjutoiminnan puolella. Kokemus asiakkuusohjelmien parissa työskentelystä lasketaan sinulle eduksi. Olet CRM-ohjelmistomme pääkäyttäjä ja tietosuojavastaavan sijainen. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle.

Odotamme sinulta kykyä suunnitella ja toteuttaa toimenpiteitä, vastuullisuutta, energisyyttä sekä jämäkkää otetta myös tiukoissa tilanteissa. Osaat innostaa muita. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot ja viihdyt myös lukujen analysoinnin parissa. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti, myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän ja kiinnostavan mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme osana laaja-alaista tiimiä, joka vastaa Yliopiston Apteekin markkinoinnista ja valikoimista. Asemapaikkasi on hyvin kulkuyhteyksien päässä Pitäjänmäellä Helsingissä, mutta pääset myös matkustamaan toimipisteisiimme eri puolilla Suomea. 

Oletko meille oikea?

Lähetä meille hakemuksesi 29.5.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry

Lisätiedusteluihin vastaa markkinointijohtaja Kati Räihä p.  050 4166 764 ma 18.5. klo 11 – 12, 20.5. klo 9 – 10 ja 25.5. klo 15 – 16.